ICONISCH WONEN AAN DE STROOM

Nu te huur: appartementen met 1 tot 3 slaapkamers

Geinteresseerd om te huren?

Bij het verzenden gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zuiderzicht

De eerste woontoren op Nieuw Zuid in Antwerpen heeft nu ook een beperkt huuraanbod. Ruim wonen, met spectaculair uitzicht en heerlijke leefterrassen.

Uitzicht op Schelde, park of stad

In Zuiderzicht wordt u elke dag wakker met het mooiste uitzicht van ’t Stad. De toren grenst aan het nieuwe uitgestrekte park, met daarachter dat andere architecturale icoon, het Vlinderpaleis. Aan de andere kant bieden de appartementen een prachtig panorama over de Schelde. Mooi uitzicht gegarandeerd, waar u ook woont.

Kwalitatieve afwerking

Zuiderzicht is afgewerkt met de grootste zorg, tot in de kleinste details. De appartementen zijn nagelnieuw en uitgerust met hoogwaardige materialen en technieken. Keuken en badkamer hebben een modern design. Grote ramen laten het licht tot diep in de leefruimtes binnenstromen. Dit is urban living op z’n best.

Wonen in een landmark

De toparchitectuur van KCAP Architects geeft het gebouw een unieke eigen uitstraling, die de toren markeert als het gezicht van Nieuw Zuid. De glaspartijen en de bijzondere gevelconstructie die als buitenschil het hart van het gebouw omarmt, zorgen voor een eigentijds design. Wonen met karakter, op een toplocatie aan het Zuid in Antwerpen.

Geïnteresseerd? Contacteer ons.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op voor een persoonlijke afspraak. Dat kan bij ons op kantoor of bij u thuis. Samen overlopen we uw wensen, vragen, plannen en prijzen.

Bij het verzenden gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.