IDEALE STADSAPPARTEMENTEN OP TOPLOCATIE AAN HET EILANDJE

Nu te huur: appartementen met 1 tot 3 slaapkamers

Geinteresseerd om te huren?

Bij het verzenden gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Residentie Eilandje

Modern en luxueus wonen op een van de meest gegeerde locaties van Antwerpen.
Nu ook een beperkt huuraanbod.

Subliem zicht op jachthaven of stad

Hier woont u vlak bij de Schelde en het Eilandje, een van de meest gewilde buurten van Antwerpen. Alle appartementen hebben riante leefterrassen die uitkijken op de binnentuin of de stad. De hogergelegen woonunits hebben een prachtig panoramisch zicht over het Willemdok, de jachthaven en het stadsleven.

Uitstekende bereikbaarheid

Het historische stadscentrum en het bruisende Eilandje met de mooie jachthaven liggen om de hoek. De Schelde en Park Spoor Noord zijn op wandelafstand. Met de wagen bent u meteen op de snelwegen richting Brussel, Breda, Gent en Hasselt. En Residentie Eilandje is perfect bereikbaar met trein, tram en bus. Centraal gelegen, maar erg toegankelijk.

Thuis met grote klasse

Welkom in Residentie Eilandje: strakke architectuur en hypercomfortabele appartementen, helemaal afgestemd op het leven van de moderne stadsbewoner. Het project combineert een hoogwaardige afwerking met een hedendaagse urban bouwstijl die naadloos aansluit bij de innovatieve en creatieve vibe van trendstad Antwerpen.

Geïnteresseerd? Contacteer ons.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op voor een persoonlijke afspraak. Dat kan bij ons op kantoor of bij u thuis. Samen overlopen we uw wensen, vragen, plannen en prijzen.

Bij het verzenden gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.